fbpx
Notícies

Desescalada jove! Juliol a La Marina

Tornen les activitats presencials! Si tens entre 12 i 20 anys, aquest  juliol tens l’oportunitat de gaudir d’una àmplia oferta d’activitats a La Marina, organitzades pels serveis juvenils Espai Química, APC, Punt Jip i Espai Jove La Bàscula.

Després de tot aquest temps de confinament, hem preparat unes activitats que no deixaran indiferent a ningú. La diversitat està garantida, trobareu activitats per jugar i riure, com la water party , l’escape room a l’aire lliure i la versió més divertida de diferents concursos de la televisió. Altres per gaudir de la cultura, com el cinema a la fresca. Donarem també embranzida a l’expressió artística amb l’stencil, serigrafia o el graffiti. Tindrem espais per aprofundir sobre temes com el feminisme i l’ecologisme. També podreu trobar tallers per moure el cos, com dancehall, volei, slackline, malabars i bodyperc i moltes més!

Consulta les activitats a l’agenda i a l’instagram de l’Espai Química.

Per apuntar-vos a les activitats cal omplir abans el formulari: Inscripció activitats joves juliol

Totes les activitats es realitzaran seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries respecte el covid-19. Llegeix aquí el protocol de les activitats de l’Espai Jove La Bàscula

Podrem retrobar-nos de forma segura per tal de gaudir de l’aire lliure i passar una bona estona! Nosaltres tenim molta il·lusió per poder tornar a fer la feina que tant ens agrada i esperem poder gaudir de la vostra companyia. Ara només fa falta que feu la inscripció ales activitats!

Configuración de Cookies


Tanca Mas información