fbpx
Notícies

L’Espai Jove sacseja els instis del barri

L’Espai Jove la Bàscula irromp als instituts del barri, sacseja les aules i les omple de moviment, percussió, ritme i alegria. L’alumnat dels dos instituts del barri és el protagonista d’una coreografia grupal  que es podrà veure pròximament a les xarxes socials. Una vegada més treballem colze a colze per poder teixir complicitats amb l’INS Domènech i Montaner i l’INS Montjuïc.

Brincadeira, companyia de percussió amb llarga trajectòria, que assaja a l’Espai Jove la Bàscula, dirigeix la coreografia i dinamitza els diferents grups. Marca els diferents moviments i passos de ball que segueixen els alumnes, que coordinen amb la percussió. Bidons, pals, mans, peus, llapis, bolígrafs i inclús les provetes dels laboratoris… tot serveix per fer música.

Tot aquest procés creatiu de moviment i percussió s’ha documentat al detall. Amb les imatges, podeu veure uns vídeos genials en el que les i els protagonistes mostren com les aules, el pati, els passadissos, les escales, els laboratoris i tots els racons de l’institut i de l’Espai Jove La Bàscula vibren amb la música, el moviment i els riures del jovent.

Ja podeu veure els vídeos resultants al nostre canal de Youtube 

A continuació també podeu veure un recull d’imatges de les accions realitzades.

Bodydub a l’instiut Domènech i Montaner:

Bodydub a l’Institut Montjuïc:

El dijous 19 de juny es va realitzar la bodydub a l’Espai Jove La bàscula:

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información