fbpx
Notícies

Activitats rellevants Novembre: 25N i audicions Pedrera 3.8

Projecció col·lectiva: Art contra les violències masclistes

Enguany, en motiu del 25N, el dia 22 vam organitzar una projecció de curtmetratges de joves, posterior a un convocatòria per a joves d’entre 12 i 30 anys, oberta anys des del 6 d’octubre al 6 de novembre. Els curtmetratges poden ser qualsevol peça audiovisual (publicitat, animació, tràiler…) que pretén sensibilitzar i denunciar les diferents violències masclistes presents en la societat actual.

Amb aquesta proposta volem, d’una banda, denunciar les intolerables violències masclistes que persisteixen en la societat actual, i d’altra banda incentivar la producció d’obres artístiques de persones joves i la seva visibilitat en un espai obert al públic.

Els curtmetratges seleccionats es van projectar en un acte obert al públic a la Sala Gran de l’Espai Jove La Bàscula el 22 de novembre a les 18 h. A posteriori, es va crear un espai segur, obert a emocions i molt enriquidor.

  • A partir de l’exposició de Lucía Guardiola (@llamamelucky): “No dejes entrar al monstruo”, actualment exposada i que encara podeu veure, vam decidir crear la 3ª edició de “Art contra las violències masclistes”.

 

  • També vam poder veure el curt “Gime” de Andrea Gómez.

 

  • El curtmetratge “As Dúas en punto” de Uliane Tatit. Sobre la historia de Las Hermanas Maruxa de Santiago de Compostela.

 

  • El curtmetratge “Draga Jožica” de Marta Frisco.

 

  • I per últim, vam veure un vídeo produït per La Veïnal, La TV comunitària de Barcelona i Càmeres i acció, amb un recopilatori d’entrevistes a dones que han patit violència masclista de manera directa o indirecta.

 

Audicions Pedrera 3.8

Un cop finalitzada la preselecció de les propostes musicals presentades al Pedrera 3.8 pel 2023-2024, dels grups inicials presentats, van quedar 6 grups que van mostrar el seu directe en dues jornades musicals ben interessants.

El primer concert va ser al Centre Cultural Alabreda el 22 de novembre i el segon concert a l’Espai Jove La Bàscula el 23 de novembre, ambdós a les 20h. Els artistes que van ser seleccionats per aquesta fase i que vam poder gaudir del seu directe son: Xeno Bitch,  Sergio del Boccio,  Gatefold, Gregotechno, la Karma i Montesco.

 

 

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información