fbpx
Notícies

Activitats rellevants Octubre

Skate X Music

El 28 d’octubre es va realitzar l’esdeveniment Skate X Music, una jornada on les arts urbanes, protagonitzades per joves, van omplir el barri de la Marina.

Pel matí a l’Skate Park de la Marina, es van realitzar els tallers d’skate dinamitzats per l’entitat Skatia. Paral·lelament també hi havia taller de circ a càrrec del servei Imagina’t de La Marina.

A tarda,  concert a l’Espai Jove La Bàscula, amb les joves mc’s, algunes participants del projecte Beat and Crew (Nesky, Ullal, Musa, Isabela Werner, Noah, Nyatu) i l’Asma Ramírez amb el seu Dj Alkalina i les seves convidades.

Aquesta jornada s’ha treballat en xarxa amb el pla comunitari, servei Imagina’t, Apc’s i Skatia.

Presentació del documental BYAS

L’alumnat de segon any de Grau Superior de Producció Audiovisual i d’espectacles de l’institut Mare de Déu de la Mercè va presentar el seu treball en format documental.

BYAS o Barcelona Young Art Scene, com es diu el docu, ha estat un exercici de recerca, selecció, producció i entrevistes a diferents artistes o col·lectius joves de la ciutat que generen cultura i son motor actiu de l’escena cultural barcelonina.

Un cop visionat el documental, van poder veure una actuació musical a càrrec d’Adrià Roca i el seu grup de ballarins. I per finalitzar, vam gaudir d’un DJ set a càrrec de DJ Manicomio amb un públic entregat amb més de 120 persones!

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información