fbpx
Agenda

Mirrors + Stray Frogs + Gatefold

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
, , - 20 d'octubre de 2023 / 20:30 - 23:00 - Gratuït

Mirrors:

– Ei! Com va? Quan menys semblava que poguéssim tornar, aquí estem de nou. MiЯRORS és un grup de versions clàssiques del rock britànic i americà format a l’Escola Joan Pelegrí del barri d’Hostafrancs, on vam estudiar tots. Malgrat haver patit algun canvi respecte a la formació inicial de la banda, això no ens ha fet tirar enrere i 3 anys i mig després de l’últim concert, aquí estem de nou el Bal, el Guillem, l’Aleix, l’Èric i en Max. Let’s Draw!

Stray Frogs:

– Influenciats per l’escena punk-rock nord-americana dels anys 90 i 2000, Stray Frogs som un trio procedent de diferents racons del món units a la capital catalana que despleguem tot un repertori amb riffs energètics de guitarra distorsionats i ritmes accelerats, on combinem temes propis amb versions de grups com Green Day, Blink-182, The Offspring… El grup està format per la Echo (bateria), l’Èric (baix) i en Max (Veu i guitarra) i el nostre objectiu és fer saltar fins i tot a la persona més introvertida! Que això no pari!

Gatefold:

‘Hola, som Gatefold, un quartet de indie pop-rock format pel Noel (Veu i guitarra), l’Arnau (guitarra), el Pau (Bateria) i el Camilo (Baix)  el 2021. Durant aquest últim any hem estat fent concerts per Barcelona i L’Hospitalet. Fa poc hem tingut l’oportunitat de gravar en un estudi professional algunes de les nostres cançons, que tenim pensat publicar al llarg d’aquest curs.’

 

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula · Sala Gran
c/ del Foc 128
Barcelona, 08038 Espanya

934224300

Properes activitats

07 juny Divendres

Inauguració de l’exposició MAB “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García.

Jam session / Arts plàstiques / Exposició / 07 de juny / 18:00 - 31 de juliol / 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información