fbpx
Agenda

Exposició de fotografia participativa “Passenger Tales”

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
, - 03 de març / 19:00 - 11 d'abril / 15:00 - Gratuït

Comencem març amb l’exposició “Passenger Tales”, un procés de fotografia participativa.  Nuria Prieto és la coordinadora d’aquest projecte, que compta amb la participació de l’entitat Acathi, el suport de la Universitat Pablo Olavide i l’Ajuntament de Barcelona.

Passenger Tales” és un procés creatiu de mediació artística, que utilitza la fotografia participativa amb persones sol·licitants d’asil per LGTBIQ+ a Barcelona, vinculades a l’Associació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Trans-sexuals Immigrants (ACATHI).

A través de l’assaig fotogràfic, recuperen emocions i fragments de la seva història personal, reconstruint una narració visual pròpia. Els assaigs navegaran entre diferents dimensions com són, la identitat, la memòria, el cos i el viatge migratori.

Des de la llibertat del llenguatge artístic com és la fotografia, els participants trenquen i reconstrueixen les identitats que es reforcen amb el procés. Utilitzen la fotografia com a llenguatge d’expressió on el simbolisme i la metàfora juguen un paper fonamental, creant nous imaginaris que connecten amb les seves pròpies vivències personals. En els seus processos la imatge visual representa emocions explicades en primera persona, fent servir la fotografia com a mediadora i donant espai a l’autorepresentació dels seus pensaments i moments vitals.

La fotografia els ha permès narrar-se les seves pròpies històries per narrar-les després a l’altre,convertint-les en una identitat social a través de discursos disruptius que busquen remoure consciències, des de posicionaments diferents per trencar amb els plantejaments heterogenis.

Per a més informació del projecte visita la web: www.passengertales.org

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula
Carrer del Foc 128
Barcelona, 08038

Properes activitats

21 setembre Dijous

Jornades Soundsystem

21 de setembre / 18:00 - 20:00
Terrasseta
Gratuït
21 setembre Dijous

Concert Hivernacle: Nautas Loops

cumbia / World music / Rap / Concert / 21 de setembre / 21:00 - 22:00
Terrasseta
Gratuït
22 setembre Divendres

Exposició d’il·lustració de Nuno Figueiredo

Arts plàstiques / Exposició / 22 de setembre / 19:00 - 30 d'octubre / 21:00
La Bàscula
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información