fbpx
Agenda

Exposició de fotografia participativa “Passenger Tales”

Carregant Esdeveniments
, - 03 de març / 19:00 - 11 d'abril / 15:00 - Gratuït

Comencem març amb l’exposició “Passenger Tales”, un procés de fotografia participativa.  Nuria Prieto és la coordinadora d’aquest projecte, que compta amb la participació de l’entitat Acathi, el suport de la Universitat Pablo Olavide i l’Ajuntament de Barcelona.

Passenger Tales” és un procés creatiu de mediació artística, que utilitza la fotografia participativa amb persones sol·licitants d’asil per LGTBIQ+ a Barcelona, vinculades a l’Associació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Trans-sexuals Immigrants (ACATHI).

A través de l’assaig fotogràfic, recuperen emocions i fragments de la seva història personal, reconstruint una narració visual pròpia. Els assaigs navegaran entre diferents dimensions com són, la identitat, la memòria, el cos i el viatge migratori.

Des de la llibertat del llenguatge artístic com és la fotografia, els participants trenquen i reconstrueixen les identitats que es reforcen amb el procés. Utilitzen la fotografia com a llenguatge d’expressió on el simbolisme i la metàfora juguen un paper fonamental, creant nous imaginaris que connecten amb les seves pròpies vivències personals. En els seus processos la imatge visual representa emocions explicades en primera persona, fent servir la fotografia com a mediadora i donant espai a l’autorepresentació dels seus pensaments i moments vitals.

La fotografia els ha permès narrar-se les seves pròpies històries per narrar-les després a l’altre,convertint-les en una identitat social a través de discursos disruptius que busquen remoure consciències, des de posicionaments diferents per trencar amb els plantejaments heterogenis.

Per a més informació del projecte visita la web: www.passengertales.org

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula
Carrer del Foc 128
Barcelona, 08038

Properes activitats

13 abril Dijous

Concert Hivernacle: Lauren Nine

R & B / Hip Hop / Concert / 13 d'abril / 20:30 - 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
21 abril Divendres

Divendres Concert: Domer032 + Cardden + Kolde 843 + Tedra 220 + Nou Nueve + Marko + Ikr019

R & B / Trap / Hip Hop / Rap / Concert / 21 d'abril / 20:30 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
22 abril Dissabte

Exposició fotogràfica ‘Barcelona blava’

Arts plàstiques / Exposició / 22 d'abril / 18:00 - 30 de maig / 20:00
La Bàscula
Gratuït
28 abril Divendres

Divendres Concert: Derbe + Trapped!

ska / Punk / Rock / Concert / 28 d'abril / 20:30 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información