fbpx
Notícies

Presentació d’Artcircuit (2a edició)!

L’Artcircuit és un projecte cuinat entre sis equipaments juvenils de Barcelona amb l’objectiu de donar suport a la creació jove en relació a les arts escèniques. En aquesta línia, volem generar espais de coneixença i intercanvi entre joves creadores vinculades als equipaments, enfortint aquesta xarxa a través de càpsules formatives, trobades i mostres al públic dels diversos projectes residents. Des de La Bàscula, Ca La Panarra, Boca Nord, Les Basses. Palau Alòs i La Fontana, donem la benvinguda a l’Artcircuit, el cicle escènic d’artistes emergents de la ciutat!

  • Suport a la creació jove 
  • Generar espais de coneixença, formació i intercanvi entre joves creadors, vinculats als equipaments juvenils de Barcelona
  • Crear oportunitats de mostra al públic dels projectes resident.
  • Espai de col·laboració/coproducció entre equipaments juvenils de la ciutat

PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC pel dia 21/5

Amb l’objectiu de poder oferir espais formatius a les companyies emergents, vam fer aquest primer monogràfic a partir de les necessitats i interessos que hem pogut recollir d les joves artistes. La formació la va impartir Montse Enguita, productora multidisciplinar que compagina la seva activitat professional amb la docència en dansa, teatre i producció. En el monogràfic es va combinar teoria i pràctica i es tractaren diverses eines per a la producció d’arts escèniques com dossier, calendari i circuits de distribució.

I finalitzem informant-vos de la PROGRAMACIÓ  que omplirà els espais d’arts escèniques joves i emergents durant tres mesos. D’abril a Juny 6 companyies visitarán altres espais joves per generar aquest circuit.

Espai programador Espai residència del grup Nom cia. o agrupació Nom de l’obra Disciplina Dia/hora Exhibició
EJ La Bàscula EJ La Fontana Cia. Les Imprescindibles Dibuixa una casa Teatre musical 3 de maig
Palau Alòs EJ La Bàscula Espurna Teatre Trampantojo Multi 21 d’abril a les 19:30h
Boca Nord Palau Alòs Carlo Sella Olfatéalo otra vez Teatre 7 juny a les 20h
Fontana Ca la Panarra Kairos Paràsits Teatre musical 15 de juny
Les Basses EJ La Bàscula Cia. Tres Tristes Un i Un i Un fan Un Teatre-Titella 6 de juny a les 19:30h
Ca la Panarra Boca Nord Raúl + Pablo Síndria Teatre 12 d’abril a les 19:30h

Configuración de Cookies


Tanca Mas información