fbpx
Notícies

Orgull de plaça!

Durant tota la jornada s’han realitzat múltiples activitats per acompanyar la inauguració de la nova plaça, que busca convertir aquest espai en un referent i contribuir en la lluita contra la discriminació per raó de gènere i orientació sexual.

S’ha pogut veure un mural creatiu i participatiu a càrrec d’una il•lustradora, alhora hem pogut gaudir d’una sessió DJ a càrrec de Piti Vaccari i les seves alumnes dels tallers de l’Espai Jove La Bàscula i un concert de les joves del projecte Beat&Crew.

Per altra banda, s’ha pogut gaudir d’un joc interactiu dinamitzat per les joves de l’Espai Química i una dinàmica per part de l’Esplai Spai-t. També s’ha col•locat un Mur d’experiències amb el suport d’un mirall, on hi havia diferents preguntes amb l’objectiu que les persones que hi passessin poguessin deixar les seves experiències viscudes en relació a les vivències del col•lectiu LGTBIQA+. L’associació Guineocatalana van donar suport a la jornada venen els refrescs.

A més a més, s’ha organitzat una Taula Rodona, on es va poder parlar sobre disciplines artístiques coma eines de reflexió, reivindicació i performació de les identitats. Justament amb l’explicació de l‘Exposició Passenger Tales“, que explica a través d’un procés creatiu de mediació artística, que utilitza la fotografia participativa amb persones sol•licitants d’asil per LGTBIQ+ a Barcelona, vinculades a l’Associació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Trans-sexuals Immigrants“. També va participar en aquesta taula Sara Manubens amb el seu projecte Symphony Performance.

També, s’ha fet la lectura d’un manifest reivindicatiu per part de les joves de l’Espai Química i de l’Institut Domènech i Muntaner. Dues noies d’aquests espais han estat les encarregades de llegir l’escrit, en el qual destaquen que la inauguració de la plaça “és un pas notable per donar visibilitat al col•lectiu” afegint que “amb aquesta plaça guanyem un espai de representació pels joves”.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información