fbpx
Notícies

Shuffle i electrodance pugen al ring

El dissabte 6 de juliol la sala gran va acollir batalles de shuffle i electro, dues modalitats de dansa urbana. Aquests dos estils tenen en comú la música electrònica com a base on desenvolupar els moviments i coreografies més espectaculars. L’activitat estava organitzada per dues associacions de joves, una d’elles, Suffle show case, liderada pel nostre tallerista de Shuffle, Oscar Cabero (xhufflis)

En aquesta ocasió l’activitat es basava en una competició de 2vs2. Distribuïdes de dues en dues, les participants feien “batalles” eliminatòries fins arribar a la parella guanyadora. Tot això distribuït en dues categories: begginers i pros. Aquesta activitat pretén apropar les persones més expertes amb les més novelles, de manera que les pro coneguin les noves generacions i les begginers puguin participar d’un torneig amb prestigi.

Durant tota la tarda es va viure un clima de molt de talent. Us deixem amb un recull de fotografies per acostar-vos a alguns dels moments més destacats.

A més, us recordem que si us agrada aquest estil de ball us podeu apuntar al taller trimestral que començarà a l’octubre.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información