fbpx
Notícies

Dues noves companyies “efervescents”

Matrimonio Moukhles & Sentís i Nishelma Cía. han estat les dues companyies seleccionades per a desenvolupar els seus projectes d’investigació i creació escènica a La Bàscula els propers mesos.

EFERVESCENTS és una convocatòria que ofereix espais de creació de manera gratuïta i suport a joves que desenvolupin projectes artístics. La convocatòria té com a finalitat el suport a la creació, la promoció i l’estímul de la creació artística entre la població jove, tot potenciant la difusió i visibilització dels processos i resultats artístics que se’n derivin. En aquesta edició s’han presentat 10 projectes, dels quals 2 han estat seleccionats.

Matrimonio Moukhles & Sentís ens porten el seu projecte “NODI o la invisible”, un projecte de narració documental entorn de la poetessa Marisa Muñiz, el barri del Raval, la frontera entre vida i obra, la concepció social del fracàs i el reconeixement dins del món de l’art.

Oculto és la proposta de Nishelma Cía., un projecte/laboratori interdisciplinar en el que les quatre intèrprets, a través del moviment i la pròpia experiència, crearan una estructura coreogràfica.

Les companyies començaran a treballar a La Bàscula el proper mes de maig i seran programades l’octubre de 2022.

 

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información