fbpx
Notícies

Activitats 25N:

Exposició “No deixis entrar al monstre”

‘No dejes entrar al monstruo’ de Lucía Guardiola (@llamamelucky) és un curtmetratge animat que pretén conscienciar a la gent de fins a quin punt una dona pot distorsionar la realitat quan està en una relació de violència de gènere, fins al punt que no veu els seus propis braços, i fins al punt que tot li fa por , i les parets convergeixen en diversos llocs i tot es barreja.

L’artista parla de la seva pròpia experiència i explica “Jo he sortit d’una relació de violència de gènere, i vull explicar com em sentia dins. Tot era com un malson, en el qual hi havia monstres, les parets queien, el sòl, tot m’ofegava però no sabia que podia sortir”.

A l’exposició es podrà apreciar el seu procés creatiu incloent-hi els seus esbossos, els seus personatges en argila, il·lustracions digitals, story board i l’animació final.

El dia 6 de novembre tindrem la inauguració, i projecció del curtmetratge i alguna sorpresa més.  Podeu visitar-la els altres dies fins al 30 de desembre.

Projecció col·lectiva: Art contra les violències masclistes

Enguany, en motiu del 25N, hem organitzat una convocatòria de curtmetratges de joves. Amb aquesta proposta volem, d’una banda, denunciar les intolerables violències masclistes que persisteixen en la societat actual, i d’altra banda incentivar la producció d’obres artístiques de persones joves i la seva visibilitat en un espai obert al públic.

Es podrà presentar qualsevol persona que tingui entre 12 i 30 anys des del 6 d’octubre al 6 de novembre. Els curtmetratges poden ser qualsevol peça audiovisual (publicitat, animació, tràiler…) que pretén sensibilitzar i denunciar les diferents violències masclistes presents en la societat actual.

Els curtmetratges seleccionats es projectaran en un acte obert al públic a la Sala Gran de l’Espai Jove La Bàscula el 22 de novembre a les 18 h. A posteriori, i es farà un diàleg de la història dels curts i un espai de debat.

També comptarem amb La Veïnal, la televisió comunitària de Barcelona, ja que es projectaran les entrevistes que formen part de la seva convocatòria. Aquestes entrevistes són de persones que han estat víctimes de violència masclista de manera directa o indirecta.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información