fbpx
Notícies

Finalitzat el mural que dóna color a la Bàscula!

L’Espai Jove La Bàscula llueix renovada després de finalitzar la intervenció mural que dona color a les façanes laterals.

La renovació de la imatge de l’edifici s’emmarca en el projecte Murbas, amb la col·laboració de l’entitat B-murals, que pretén fer de l’equipament un espai més atractiu cap al públic jove, els veïns i veïnes i totes les persones usuàries o potencials usuàries que passin per la zona.

En aquest sentit, l’obra va més enllà de la paret, intenta beneficiar a tota la comunitat que està al voltant, que potser en alguns casos, encara no coneixien tot el que passa a l’interior.

El projecte Murbas té com objectiu també donar suport a la creació jove en l’àmbit de les arts plàstiques.

El Rughi és l’autor de l’obra, seleccionada pel jurat jove entre les 23 propostes que es van presentar a la convocatòria.  L’obra ‘Jovedelik’ representa les diferents temàtiques que es treballen a l’interior de l’Espai Jove: música, pintura, dansa, etc amb un toc d’humor i amb colors molt vius que han canviat completament l’aparença de l’edifici.

En el procés de creació han tingut un paper molt important els i les joves, ja que han participat com a jurat per a escollir l’obra guanyadora i també intervenint a la façana, en una part de l’obra habilitada per incloure les seves obres.

La seva intervenció artística es pot veure a l’interior del gran cervell d’un dels personatges de l’obra. Amb pintura vermella hi ha conceptes, idees, símbols i dibuixos que representen el mon juvenil, amb diversitat de formes i figures, com un reflex del que pensen i senten.

 

 

L’Espai Jove La Bàscula, com únic Espai Jove del Districte de Sants-Montjuïc, ha emprat l’eina de l’art urbà per vincular els diferents col·lectius amb l’espai i ha tingut com a resultat una experiència molt enriquidora per a totes les persones participants.

El resultat final ha deixat una satisfacció molt gran tant a les entitats organitzadores, l’artista, els i les joves, les tècniques del districte i moltes de les usuàries de l’Espai Jove.

Amb paraules d’un dels joves participants ‘Una mica de pintura i d’art sempre fan totes les coses més meravelloses’.

 

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información