fbpx
Notícies

Exposhot, el resultat d’un procés creatiu

Fins al juliol pots visitar a La Bàscula Exposhot, una exposició creada per joves artistes del barri a partir de material de rebuig.

L’exposició és fruit d’un procés que s’inicia al febrer. S’escull muntar la expo a partir de material reciclat, construint diferents espais per a que la gent es pugui fer fotografies. Es fa una crida a les habitants del barri per recollir diferents tipus de materials i també es fa una cerca el dia dels ‘trastos vells’ d’on es recuperen, transporten, netegen i pinten alguns mobles interessants.

La construcció de les diferents obres d’art es fa sobre la marxa. L’elaboració requereix molt de temps: pensar, debatre, decidir, netejar, pintar, refer, repensar, canviar…

Tot i les dificultats i els dubtes que han sorgit, el muntatge d’aquesta exposició ha generat un procés creatiu i un espai col·lectiu molt interessant.

I el millor de tot, les artistes estan satisfetes amb el resultat!! Ara, esperen que la gent vingui, es faci fotografies i les pugi a insta, amb el HT #EXPOSHOT. Hi ha premi per a les 10 primeres!!!

Configuración de Cookies


Tanca Mas información