fbpx
Agenda

Boombeta: JAZZBETWEEN amb Marina Pravkina: música i arts en moviment!

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
, , - 01 de juliol de 2022 / 18:00 - 20:30 - Gratuït

Dispositiu d’improvisació amb ballarins de diferents disciplines i DJs. Amb la participació de Rocky al baix i Dj Bakkoush, com a representants de joves del centre.
Entrada lliure sense reserva

JazzBetween és una sessió de música i dansa per generar un espai contemporani de diàleg entre el Jazz i el No Jazz, on s’habita un espai des de la diversitat, la diversió i l’acceptació de les noves poètiques de la dansa i la música. JazzBetween és un espai obert a l’experimentació i la improvisació entre el so i el moviment. JazzBetween és una festa. Jazzbetween és una performance. JazzBetween és per compartir.

JazzBetween obre el BOOMBETA 2022, cicle organitzat pel Graner d’accions artístiques, trobades i tallers al barri de la Marina. Jazzbetween proposa una sessió de DJs i músics en viu (hip-hop, jazz, funk, house i música contemporània) amb improvisació de ballarinxs de tots els estils. Un espai on explorar la contemporaneïtat del Jazz i on s’obren relacions inesperades entre música i dansa urbana, folklòrica i també contemporània.

On comença i acaba el que entenem per Jazz i No Jazz? Us convidem a una sessió d’improvisació i trobada artística en un diàleg entre el Graner, La Bàscula i les seves comunitats de dansa i música per descobrir-ho.

Marina Pravkina és una de les artistes residents del Graner i és fun[1]dadora del projecte JazzBetween. Afincada a Barcelona, és artista, professora i coreògrafa. Va començar la seva carrera el 2006 amb el llenguatge del house dance, participant en diversos festivals internacio[1]nals. A partir d’aleshores s’ha interessant pels estils que estan vorejant la idea de footwork i clubbing (cultures de house i uk jazz fusion) fins arribar a la dansa contemporània i la performance. El 2016 comença a organitzar les primeres trobades JazzBetween, que acabarà exportant fins a Tokio i Bratislava, tot i tenir la seu principal a Barcelona. En pa[1]ral·lel, va presentar el seu primer treball escènic JazzBetween.LIVE a La Mercè Festival el 2019 i també la seva primera col·laboració amb la coreògrafa Alesya Dobysh (Holanda) amb Re.titled, peça que va guan[1]yar el XV certamen Coreografic de Sabadell el 2020. Actualment està desenvolupant la peça escènica Grooves.
 

 

Marina Pravkina és una de les artistes residents del Graner i és fundadora del projecte JazzBetween. Afincada a Barcelona, és artista, professora i coreògrafa. Va començar la seva carrera el 2006 amb el llenguatge del house dance, participant en diversos festivals internacionals. A partir d’aleshores s’ha interessat pels estils que estan vorejant la idea de footwork i clubbing (cultures de house i uk jazz fusion) fins arribar a la dansa contemporània i la performance. El 2016 comença a organitzar les primeres trobades JazzBetween, que acabarà exportant fins a Tokio i Bratislava, tot i tenir la seu principal a Barcelona. En paral·lel, va presentar el seu primer treball escènic JazzBetweenLIVE a La Mercè Festival el 2019 i també la seva primera col·laboració amb la coreògrafa Alesya Dobysh (Holanda) amb Re.titled, peça que va guanyar el XV certamen Coreografic de Sabadell el 2020. Actualment està desenvolupant la peça escènica Grooves.

 

https://jazzbetween.com/

IG: @jazzbetween @mariinjazz

Web de l'esdeveniment
Organitza Graner-Festival Grec
Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula
Carrer del Foc 128
Barcelona, 08038

Properes activitats

07 juny Divendres

Inauguració de l’exposició MAB “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García.

Jam session / Arts plàstiques / Exposició / 07 de juny / 18:00 - 31 de juliol / 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
13 juliol Dissabte

Festival BDP (Batalla de Promesas)

urbana / drill / Dance Hall / R & B / Trap / Hip Hop / Rap / Concert / Festival / 13 de juliol / 15:00 - 23:00
La Bàscula
7€
18 juliol Dijous

Botifarra amb songs!

TROBADA / DJ / 18 de juliol / 20:00 - 23:00
Terrasseta
8€
18 juliol Dijous

Dj Condesa + AdameDj

DJ / 18 de juliol / 20:00 - 23:00
Terrasseta
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información