fbpx
Agenda

Divendres concert: Km.0 + El Pàl·lid

Carregant Esdeveniments
- 15 de desembre / 20:30 - 23:00 - Gratuït

KM.0 és un grup integrat per set músics de procedències diverses d’arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte a poc a poc amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: “A tu”.

Ben aviat les seves primeres cançons van veure la llum, tenint força repercussió a les xarxes socials i el 2022 van pujar sobre els escenaris per primera vegada.

Aquests dos anys tocant pels escenaris d’arreu, KM.0 han anat polint el seu directe, tot creant la cohesió necessària per acabar trobant el seu so i estil, que ha anat evolucionant amb l’aportació de cadascun dels seus integrants, però sempre al voltant d’un pop fresc i festiu on l’electrònica hi juga un paper important.

És en aquest punt de maduresa on han decidit treure el seu primer disc Les coses que som, estrenat a la tardor del 2023 i que podeu trobar a totes les plataformes.

El seu directe ens promet festa i diversió amb els seus temes propis i alguna versió. En ell s’hi enganxen de seguida els més joves, però també gent de totes les edats, tant els que ja se saben les seves cançons com els que els descobreixen per primera vegada.

 

 

En Carles, “litus” pels amics i més conegut com El Pàl·lid, és un trompetista i bateria que ha perdut la por a cantar i ha agafat el microfon.
Després de passar per diferents grups des de el reggae, el rock i el hip hop ara ens proposa un model experimental de cantautor amb referents
com Albert Pla, Facundo Cabral, Tom Waits o Jonnhy Cash. Per aquest projecte l’ajuda en Marc Domingo, un guitarrista de sang amb el
qual ha compartit varies bandes des de l’infància. El jove duet Barceloní ens proposa un directe amb aparells electrònics i loops però
sense gaire glamour com ells descriuen. La Pàl·lida Estudio es la suposada productora fantasma que juguen a la conta d’instagram
(@elpalidoficial) per fer referencia a l’autoprodució.´ L’estiu passat van llençar a Spotify, Youtube, Apple music i altres.. el primer disc anomenat “Bèstia Morta” compost per dos capítols de 7 i 5 cançons: Capítol I, Voltor Capítol II. Cabra. Aquest és un nou concepte d’album musical el qual ens dona l’espectativa que apareixeràn nous capítols al futur. Pel solstici d’hivern ha estrenat la el primer videoclip del tema més popular de l’album “La mosca”. Una humil obra d’art casolana feta amb gust, a mans de l’artista Fräulein Maria (@__frauleinmaria__) que ha tingut molt bon resò entre els primers fans dels artistes.

 

 

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula · Sala Gran
c/ del Foc 128
Barcelona, 08038 Espanya

934224300

Properes activitats

06 novembre Dilluns

Exposició animació digital “No deixis entrar al monstre”

Exposició / 06 de novembre / 19:00 - 30 de desembre / 14:00
La Bàscula
Gratuït
02 desembre Dissabte

BARCELONA FUNKY TRAINING – THE 50TH ANNIVERSARYOF HIP HOP (HOP FESTIVAL)

Dansa / 02 de desembre / 17:00 - 21:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
14 desembre Dijous

POL MIRÓ & THE BLUES GAMBLERS

Blues / Concert / 14 de desembre / 20:30 - 21:30
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
16 desembre Dissabte

Mostra de TALLERS!

DJ / World music / Rap / Concert / Pop-Rock / Festival / 16 de desembre / 19:00 - 21:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
20 desembre Dimecres

LA SOGA: LA OBRA DEFINITIVA DE LOS ALUMNOS DE LA MERCÈ (teatre)

Teatre / 20 de desembre / 18:30 - 19:30
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información