fbpx

Normativa de cessió d’espais

  1. Les sol·licituds s’hauran de fer amb una antelació de 7 dies i en el cas de l’auditori d’1 mes. Les peticions seran confirmades en un termini de 5 dies a partir de la data de recepció.
  2. Cal abonar els preus públics vigents.
  3. Cal designar un responsable de l’acte a efectes de producció i regidoria.
  4. El consum de begudes i menjar es limita als espais habilitats a aquest efecte.
  5. Es respectarà en tot moment el caràcter públic dels béns cedits i s’atendran sempre les indicacions dels professionals del Centre.
  6. El promotor d’una activitat és el responsable del bon estat de l’espai i/o dels equips cedits. En cas de detectar alguna situació anòmala, el promotor haurà de comunicar-ho immediatament al personal del Centre. En cas contrari, el centre considerarà responsable de les anomalies l’últim grup d’usuaris.
  7. El promotor es fa responsable de respectar l’aforament de l’espai, prevenir i solucionar els problemes que se’n derivin, sota la supervisió dels responsables de sala.
  8. El promotor es fa responsable de totes les despeses relatives a l’activitat organitzada, inclosos impostos, assegurances, etc.
  9. La direcció del centre podrà variar les condicions d’ús atenent les necessitats específiques de l’equipament.
@labascula038

Això passa divendres a la Bàscu! Projecte generat pels alumnes de l'INS La Mercè, situat al barri😀 Expos, tallers, xerrades i Dj's amb el Sexualment! pic.twitter.com/56NGM3oK9s

Yesterday from LA BÀSCULA's Twitter

·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información