fbpx
Projectes

Flashmob

Una flashmob és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través de les xarxes socials.

Des de fa dos cursos escolars, des de l’Espai Jove La Bàscula impulsem cada curs escolar un procés de creació d’una flashmob amb l’INS Lluís Domènech i Montaner.

En el marc del treball en xarxa amb els centres educatius de La Marina, el projecte té com a objectiu enfortir el vincle de La Bàscula amb l’alumnat dels instituts i potenciar la implicació dels i les joves en iniciatives col•laboratives i lúdiques a través de la dansa.

El projecte es concreta en un procés de creació d’una flashmob per fer ballar tot l’institut, amb la implicació i lideratge d’un grup de joves que s’encarreguen d’aprendre’s la coreografia, enregistrar-la, viralitzar-la a través de les xarxes socials i aconseguir que professorat i alumnat surtin a ballar el dia de l’acció.

Durant el curs 2016-2017, La Bàscula i l’INS Doménech i Montaner vam engegar diferents línies de treball per vincular l’institut i el seu alumnat amb l’espai jove, entre elles la implicació de l’equipament en la celebració del final de curs del centre educatiu a través d’aquest projecte. L’èxit de la primera edició i l’interès generat entre els i les joves ens va animar a continuar amb el projecte, del qual ja en portem dues edicions.

Es pot consultar l’explicació de cada flashmob per tal de veure els detalls i els vídeos de tot el procés generat i de com la proposta s’ha anat ampliant al llarg del temps.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información