fbpx
Projectes

Exposicions: crea i difon

Aquest projecte té com objectiu general ajudar a la promoció i difusió de la creació jove en l’àmbit de les arts visuals. A través de diferents convocatòries, es pretén desenvolupar diferents projectes artístics que posen en valor la producció artística i cultural jove.

El projecte promou la creació artística de persones menors de 30 anys vinculats a diferents disciplines artístiques que tinguin interès en experimentar en un entorn d’aprenentatge i autoformació i en treballar per a la producció i difusió de les arts visuals.

D’una manera més concreta, el suport que s’ofereix es desplega en diferents eines i recursos que tenen cabuda en diferents moments del procés creatiu, que van des de la producció de les mateixes fins a la promoció i difusió de les obres finals.

Pel que fa a la producció de les obres en sí, per exemple, es faciliten espais per a la producció i experimentació. D’aquesta manera, algunes de les joves creadores han emprat les diferents sales de l’Espai Jove La Bàscula com a laboratori fotogràfic on s’han generat les obres finals de l’exposició. En un altre moment del procés, per exemple, pel que fa a la difusió de les obres, s’ofereixen de manera gratuïta espais expositius oberts al públic en general. D’aquesta manera, la promoció de les obres generades no implica cap cost econòmic per a les joves creadores.

Treballem per promoure l’art emergent i als i les joves creadores de diferents àmbits (artistes plàstiques, escultores, fotògrafes, comissàries, investigadores, dissenyadores…) i apropar-les a nous públics.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información