fbpx
Projectes

Espai de trobada

L’Espai de Trobada és una sala de la planta baixa de la Bàscula. El projecte vol respondre a les necessitats i inquietuds que tenen els i les joves entre 12 i 18 anys per tal de ser un acompanyament més en el seu procés de creixement.

El protagonisme de l’Espai de Trobada és dels joves,  no se’ls vol tractar només com a usuàries, sinó fer-los participar de la presa de decisions sobre el què hi passa; tant a nivell material – quins recursos materials es poden compilar, com es fa la decoració de la sala…- com a nivell de projecte i activitats – activitats que es puguin fer de manera puntual o periòdica, dinàmiques de relació, normes d’ús i convivència…-.

És per això que l’equip de dinamització ofereixen eines i els acompanyen per tal que puguin desenvolupar els seus projectes i sentir-se còmodes en aquest  espai.

L’espai parteix duna metodologia participativa i cooperativa, que de manera progressiva inclogui les necessitats i demandes dels joves i potenciï l’autonomia, la socialització i el respecte cap a la diversitat. Ha de ser un espai on els i les joves se’l facin seu i el sentin propi.

Des de la Bàscula som conscients que aquest procés i aquesta estructura s’anirà definint i creant amb el temps.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información