fbpx
Projectes

Activitats juvenils amb entitats del barri

L’Espai Jove La Bàscula col·labora en diferents iniciatives amb entitats, equipaments i col·lectius del barri per dinamitzar diferents activitats dirigides al públic jove. Al llarg del 2017 es porten a terme diverses activitats per a joves de les quals destaquen les següents:

Amb els joves de l’Ateneu Popular l’Engranatge es programa un campionat del videojoc online League of Legends, que dura tot un cap de setmana, on participen més de 50 joves. La posada en escena fa de la sala gran de La Bàscula l’espai ideal per aquest tipus d’actes. Hi ha la intenció de repetir-ho al 2018, posant èmfasi en la participació de noies i seguint l’estela d’altres espais joves que programen campionats de League of Legends amb regularitat.

També amb col·laboració, però aquesta vegada amb la Marina Viva, es programa al setembre un cicle de cinema de terror per a joves. Les projeccions són a l’espai públic i per tant acaben essent un acte per a tots els públics i no només per a joves, que són minoritaris. La segona projecció no es va poder portar a terme a causa de la pluja.

 

Coincidint amb les Jornades de la TIAF (Taula d’Infància i Adolescència i Famílies de La Marina), l’Espai Jove La Bàscula s’incorpora a la Jornada lúdica del diumenge als Jardins de Can Farrero, oberta a famílies, nens i adolescents. En aquesta ocasió, l’Espai Jove col·labora a la mostra amb una activitat lúdica i artística, un taller de graffiti, a partir d’unes estructures de cartró, que triomfa entre els més petits.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información